I made this widget at MyFlashFetish.com.

@+[126339314119551:0]

Thursday, 15 December 2011

Sweet MOments 2011....! Meet Lisa Surihani....

8 December 2011
TGV Wangsa walk mall...
Movie:Ombak Rindu
Activity:Press Conference with Lisa Surihani.. !


Asalamualaikum..heeyee..
hari khamis yang sangat best..hahah..time tu nabila ikut sekali g rombongan ILMU STUDIO tngk wyg..sebenarnye...penyertaan nih bkak kat form 5 yang nak habis skul tuh..tp..nak wat cam ne ..dah rezeki saya ..hahah..Alhamdullilah..bukan senang nak dapat opputurnity emas ni..

tepat kol 11 ..kteorang grak gi WWM .and smpi kol 11.15pagi...dah smpi tu buat lha hal masing2 dlu sementara nak tunggu kol 12.30tngh hari..

Nabila g ngan kwn nabila ,Anis...sementara nak tunggu tuh Nabila ngan Anis gi minum2 santai kat foodcourt sambil minum mocha pahit..-,-

excited punya pasal  ! kol 12.00 dah terpacak depan TGV cinema..wuish..huhu time tulah kte berphoto2..

Walaupun jam dah pukul 12.40..artis nye blum smpi...kematu tumit dbuatnye...
dlam hati ..x pe2 nak jumpe artis punye fasal...kematu pun x pe..Naif betula !

tup..tup..kol  1.40tgh hari bru artis nye smpi ...relieve..gile !!..nak thu x.. nabila kan orang pling dpan kat conference tuh  hihi..bertuah la nabila dapat jumpa Lisa dekat2...

bermula la sesi autograph...ayoyo.nabila lupe plak nak bwk kertas or notebook..hee..
apalagi.. meraba2 purse cari benda yg boleh di sain kan..huih..nasib baik lha..kakak sebelah nabila nie cerdik bijak ...dye gunakan tiket wayang Ombak rindu ! kih kih kih..apa lagi nabila pun follow lha..then.YEAH ! i got Lisa's singnature..youuhoo ! dah abis conference kteorang tngk cite OMBAK RINDU>.pesana lisa HOPE U ENJOY WITH MILA !...

nabila sempat bergambar dgn lisa...tp..gambar tuh nabila x ltak lagi dalam comp lgi ..Insyaallah..dalam dua tiga hari lagi nabila publish gambar tu ok.!
 hhmm...rsenye bnyk dah taip..heheh...berhenti disinilah ye..!
Insyaallah besok nabila publish photo tu !
Wasalam..!


No comments:

Post a Comment